Vihivaunu – TransCar

Kuljetuksia ympäri vuorokauden

Vihivaunu on suunniteltu erityisesti sairaaloiden rutiininomaisiin materiaalikuljetuksiin, kuten pyykki-, jäte- ja ruokatoimituksiin. Vihivaunu kuljettaa materiaalia tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Lisää laatua kuljetuksiin

Vihivaunun avulla voidaan vähentää logistisia kustannuksia ja lisätä toimitusten tehokkuutta, tarkkuutta ja turvallisuutta.

Vihivaunu mahdollistaa standardisoidut kuljetusprosessit ja tekee niistä läpinäkyviä.  Kuljetukset saadaan tapahtumaan haluttuja reittejä pitkin halutulla nopeudella.  Järjestelmä on muunneltavissa ja sen raportointi- ja seurantaominaisuudet mahdollistavat toiminnan paremman suunnittelun.

Vihivaunukuljetus vähentää henkilökunnan loukkaantumisriskiä sekä törmäyksistä johtuvia materiaalivahinkoja mm. seiniin, hisseihin ja oviin.  Vihivaunu navigoi ohjelmoitua reittiä varoen esteitä ja ihmisiä.  Varoitusvalot, äänisignaalit ja ääniviestit varoittavat sen saapumisesta. Vihivaunu hiljentää vauhtia ja pysähtyytarpeen mukaan. Se osaa kulkea rampeista, tilata hissin ja käyttää sitä.

Sairaalan vanhat kuljetuskärryt voidaan modifioida vihivaunuun sopivaksi.

Kiskokuljetin

UniCar-kiskokuljettimet kuljettavat materiaaleja kiskolinjastoa pitkin mm. sairaaloissa ja teollisuudessa.

Putkiposti

Nopea ja luotettava lähetti. Tarjoamme yksilölliset putkipostiratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelut

Palvelemme suunnittelusta toteutukseen, ylläpitoon, huoltoon, käyttökoulutuksiin ja kaikkeen, mitä laitteillesi tarvitset.