Sairaalajärjestelmät

Sairaanhoidon yksiköissä kuljetusjärjestelmien tehtävänä on toimittaa lähetykset perille turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti. Innovatiiviset materiaalinkuljetusratkaisumme vastaavat vaativiimpinkin tarpeisiin.

Priorisoi lähetykset

Kiireellisissä tilanteissa, jolloin jokainen sekunti ratkaisee, putkiposti on luotettava ja nopea kuljetusratkaisu. Kun ihmisten henki ja terveys ovat kyseessä, ei inhimillisille virheille ole varaa eikä niiden korjaamiselle aikaa.

Lähetyksille tai tietyille asemille voidaan määritellä kiireellisyysluokkia, jolloin erityisen kriittiset lähetykset saadaan perille nopeasti.

Järjestelmän seuranta- ja raportointiominaisuudet mahdollistavat lähetysten reaaliaikaisen seurannan ja vastaanottaja tietää tarkkaan milloin lähetys on perillä.
 

Lisää turvallisuutta

Putkipostilla toimitetaan useimmiten verivalmisteita, lääkkeitä, laboratorionäytteitä ja dokumentteja. Osa kuljetettavista tuotteista on herkkiä ja niiden turvallinen kuljetus asettaa järjestelmälle vaatimukset, jotka on otettu huomioon ratkaisuissamme.

Järjestelmän turvallisuutta voidaan lisätä määrittelemällä siihen käyttöoikeuksin lähetys- ja vastaanottajaoikeuksia. Järjestelmä ja asema voidaan lukita, jolloin vain tunnuksen tai avaimen haltijalla on mahdollisuus käsitellä niitä.

Avaimiin voidaan liittää myös erilaisia tunnistusominaisuuksia, jolloin järjestelmän käyttö on entistäkin turvallisempaa.
 

Muuntele tarpeesi mukaan

Järjestelmämme huomioi sairaaloiden muuttuvat tarpeet ja tilaratkaisut; se on helposti laajennettavissa ja muokattavissa tarpeiden mukaan.

Asemamalleistamme löydät monenlaisiin käyttö- ja tilatarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Valikoimamme kattaa ratkaisut pieniin tilavarauksiin mahtuvista Compact-asemista automaattiavaajiin ja -lataajiin.

Järjestelmän seuranta- ja raportointiominaisuudet mahdollistavat lähetysten reaaliaikaisen seurannan ja vastaanottaja tietää tarkkaan milloin lähetys on perillä.

 

Palvelut

Palvelemme suunnittelusta toteutukseen, ylläpitoon, huoltoon, käyttökoulutuksiin ja kaikkeen, mitä laitteillesi tarvitset.

Kiskokuljetin

UniCar-kiskokuljettimet kuljettavat materiaaleja kiskolinjastoa pitkin mm. sairaaloissa ja teollisuudessa.

Vihivaunu

Vihivaunu on suunniteltu erityisesti sairaaloiden materiaalikuljetuksiin, kuten pyykki-, jäte- ja ruokatoimituksiin.