Oletko sinä uusi vahvistus joukkoomme?

Haluatko oppia uutta, tehdä jotain merkityksellistä ja mielenkiintoista ja saada vielä lisäksi huipun työtiimin? Tule osaksi tiimiämme rakentamaan sairaalaputkipostijärjestelmiä! 

Mikä putkiposti? 

Ei haittaa, vaikka et tietäisikään, mikä putkiposti on, me koulutamme sinut. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta putki- tai iv-asennuksesta. Putkipostiputken asennus on rinnastettavissa IV-asentamiseen. Järjestelmän asennukseen kuuluu lisäksi asemien, vaihteiden ja puhaltimien asennusta. 

Tarjoamme kokoaikaisen ja mielenkiintoisen työn hauskassa työtiimissä, reilun työnantajan, työvaatteet ja -työkalut, työterveyspalvelut sekä muita henkilöstöetuja. 

Näistä vastineeksi toivomme sinulta motivoitunutta ja reipasta asennetta, työhaluja ja laadukasta työnjälkeä. Eduksesi katsomme soveltuvan koulutuksen tai työssäoppimista, aikaisempi kokemus asennuksista ja/tai rakennustyömailla sekä työturvallisuuskortti. Lisäksi jos hallitset suomen kielen, voisimme kenties olla sopivia toisillemme.

Mikäli herätimme mielenkiintosi, ota meihin rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Uusimmat artikkelit

Uutiset

SSTY messuarvonnan voitto Satakuntaan

Sairaalatekniikan päivien messuarvonta SSTY päivien messuarvonnan voitto  suuntasi Satasairaalaan Poriin.  Onnittelut Jussille! Voitosta on ilmoitettu voittajalle henkilökohtaisesti.  Arpajaisissa kysyttiin mikä on parasta

Lue lisää »