Kuljetinjärjestelmät logistiikan tukena

Tuotevalikoimaamme kuuluu putkipostin lisäksi Vihivaunujärjestelmät, Kiskokuljetinjärjestelmät sekä Vaatesäilytysjärjestelmät. Näiden avulla saat sisäisen logistiikan toimimaan kuin unelma.

Vihivaunu - TransCar

Vihivaunun avulla voit hoitaa sairaalan kuljetukset ympäri vuorokauden myös kerrosten välillä. Vihivaunulla kuljetat helposti rutiininomaiset ruoka-, liinavaate-, pyykki- ja jätekuljetukset.

Kiskokuljetin - UniCar

UniCar kiskokuljettimet kuljettavat materiaaleja kiskolinjastoa pitkin.  Unicar voidaan asentaa niin horisontaalisesti, vertiakaalisesti kuin  kattoonkin. Se sopii useimpiin rakennuksiin ja ratkaisuihin juuri mukautuvuutensa johdosta.

Automaattiset vaatevarastot

Putkipostin avulla voidaan säästää aikaa, nopeuttaa materiaalikuljetuksia, optimoida laboratorio- ja hoitolaitteiden käyttöä sekä saavuttaa merkittäviä hyötyjä kriittisissä tilanteissa.

Järjestelmän seuranta- ja raportointiominaisuuksien avulla voidaan lähetyksiä seurata reaaliajassa, tietää tarkoin, missä materiaali liikkuu, optimoida laitteiden käyttöä. Seurantajärjestelmän avulla saadaan tietoa lähetysten määristä ja kohteista, näiden perusteella voidaan tehdä erilaisia raportteja ja analyysejä ja suunnitella toimintaa paremmin.