Kiskokuljetin - Unicar -vaunu

UniCar kiskokuljettimet kuljettavat, nimensä mukaisesti, materiaaleja kiskolinjastoa pitkin mm. sairaaloissa, teollisuudessa, korjaamoilla kuin kirjastoissakin, kaikkialla missä alle 25 kg painoisia materiaaleja kuljetetaan rutiininomaisesti. Unicar voidaan asentaa niin horisontaalisesti, vertiakaalisesti kuin  kattoonkin. Se sopii useimpiin rakennuksiin ja ratkaisuihin juuri mukautuvuutensa johdosta.

Kuljetuskorin elektroniset lukot estävät sisältöä putoamasta kuljetuksen aikana, kääntyvät korit estävät nesteiden läikkymisen. Sairaalakuljetuksiin on mahdollista käyttää UV- ja desinfiointikäsittelyjä.

UniCar – kiskokuljettimet on tarkoitettu käsittelemään alle 15 kg painoisia lähetyksiä. UniCar – kiskokuljettimet soveltuvat käytettäväksi niin sairaaloissa, teollisuudessa kuin kirjastoissa tai missä tahansa, joissa materiaaleja siirretään rutiinin omaisesti. MultiCar voi kuljettaa lähetyksiä, jotka painavat maksimissaan 25 kg, jolloin se soveltuu edellä mainittujen lisäksi myös niin steriilien kuin käytettyjenkin instrumenttien tai työkalujen kuljettamiseen.

 

Edut

  • Helppokäyttöinen ja materiaali helppo täyttää ja tyhjentää
  • Hiljainen
  • Pieni tilantarve
  • Lukittavien kuljetuskorien ansiosta turvallinen
  • Helposti laajennettavissa