Sairaalan kuljetukset ympäri vuorokauden.

Vihivaunu on suunniteltu erityisesti sairaaloiden rutiininomaisiin materiaalin kuljetuksiin, kuten pyykki-, jäte- ja ruokatoimituksiin. Vihivaunu kuljettaa materiaalia tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Lisää tehokkuutta ja laatua

Vihivaunun avulla voidaan vähentää logistisia kustannuksia ja lisätä toimitusten tarkkuutta, turvallisuutta ja laatua. Vihivaunu mahdollistaa standardisoidut kuljetusprosessit ja tekee niistä läpinäkyviä. Kuljetukset saadaan tapahtumaan haluttuja reittejä, halutulla nopeudella. Vihivaunukuljetus vähentää henkilökunnan loukkaantumisriskiä sekä myös törmäyksistä johtuvia materiaalivahinkoja seiniin ja hisseihin, oviin. Järjestelmä on muunneltavissa ja sen raportoint- ja seurantaominaisuudet mahdollistavat toiminnan paremman suunnittelun.

Hyödyt

Sairaalan vanhat kuljetuskärryt voidaan modifioida vihivaunuun sopivaksi. Vihivaunu navigoi ohjelmoitua reittiä osaten varoa esteitä ja ihmisiä. Varoitusvalot ja äänisignaalit ja ääniviestit varoittavatt vihivaunun saapumisesta. Vihivaunu hiljentää vauhtia ja pysähtyy, mikäli este sattuu tielle. Se kulkee rampeista ja osaa tilata hissin ja mennä automaattisesti hissiin sisään.