Innovatiiviset materiaalinkuljetusratkaisut luotettavasti
22/05/2022

info@tehotekniikka.fi

myynti@tehotekniikka.fi

Punttikuja 6,

00730 Helsinki, Finland

0104 3939 90

Suunnittelu - tukenasi alkumetreiltä lähtien

Olemme projektisi tukena heti alkumetreiltä lähtien, on tarpeesi aivan uuden järjestelmän rakentaminen, vanhan järjestelmän laajentaminen tai uudenaikaistaminen. Kartoitamme tarpeesi ja annamme ehdotuksia, millainen järjestelmä voisi toimia tarpeeseesi parhaiten.

Teemme yhteistyötä suunnittelutoimistojen kanssa ja toimimme myös itse putkipostisuunnitelijana.

Asennus ja korjauspalvelut - asiantunteva kumppanisi

Olennainen osa järjestelmätoimitusta on itse järjestelmän asennus. Teemme asennukset yhteistyössä tilaajan ja muiden urakoitsijoiden kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Järjestelmiä voidaan muokata ja laajentaa myöhemmin. Meiltä saat myös järjestelmien korjauspalvelut.

Kausihuollot - huolettomasti pidempää käyttöikää

Pidä huolta järjestelmästäsi. Kausihuollot pidentävät järjestelmän käyttöikää ja vähentävät järjestelmän vikatilanteita. Suosittelemme kausihuoltoja tehtäväksi vähintään kerran vuodessa.

Kun solmit kanssamme huoltosopimuksen, huollamme järjestelmäsi sovittuna ajankohtana vuosittain, eikä sinun tarvitse muistaa tilata huoltoa erikseen.

Ylläpitopalvelut - kun haluat nukkua yösi rauhassa

Ylläpitosopimus on varteenotettava vaihtoehto, kun järjestelmän tulee toimia ilman pitkiä käyttökatkoksia.  Ylläpitosopimus on hyvä ratkaisu myös silloin, kun oman organisaation resurssit eivät riitä päivystysluonteisen huolto-organisaation ylläpitoon.

Ylläpitosopimuksen sisältö, laajuus ja vaste-ajat sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Käyttökoulutus - ota kaikki irti järjestelmästä

Järjestelmän käytönopastus kuuluu aina järjestelmätoimituksiimme. Kun haluat perehtyä järjestelmään laajemmin tai henkilökuntasi on vaihtunut, voimme räätälöidä tarpeenne mukaan lisäkoulutusta.

Huoltokoulutus - kun haluat huoltaa itse järjestelmäsi

Räätälöimme huoltokoulutukset aina asiakkaan tarpeen pohjalta. Huoltokoulutuksessa voidaan perehtyä järjestelmän vikatilanteisiin tai käsitellä vuosihuoltojen sisältöä. Koulutusten kesto ja laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Top
0
Connecting
Please wait...
Lähetä Viesti Meille

Emme ole tällä hetkellä tavoitettavissa. Olkaa hyvä ja jättäkää viesti. Vastaamme teille välittömästi viestin saatuamme.

* Nimi
* Sähköposti
* Kirjoittakaa viesti tähän kenttään.
Nimenne?

Tarvitsetteko apua? Säästäksenne aikaa, olkaa hyvä ja täyttäkää taustatiedot.

* Nimenne
Olemme ONLINE
Palaute

Auta meitä paremmaksi! Palautteenne on meille tärkeää.

Kuinka arvioisitte tukipalvelumme tason?