Sairaanhoiton yksiköissä on tärkeää, että järjestelmä on toimintavarma, luotettava ja toimittaa lähetykset nopeasti perille. Putkipostilla lähetetään useinmiten verivalmisteita, lääkkeitä, laboratorionäytteitä ja dokumentteja. Osa lähetettävistä näytteistä ja materiaaleista on herkkiä ja niiden lähettäminen vaatii erikoisolosuhteita. Järjestelmässämme on huomoitu näytelähetysten erityisvaatimukset.

Lähetysten priorisointi

Kriittisissä tilanteissa, kun jokainen sekunti on tärkeä, putkiposti tuo tarvittavan materiaalin perille nopeasti ja luotettavasti. Lähetyksille tai tietyille asemille voidaan määritellä kiireellisyysluokkia, jolloin erityisen kriittiset lähetykset saadaan perille nopeasti. Järjestelmän seuranta- ja raportointiominaisuudet mahdollistavat lähetysten reaaliaikaisen seurannan ja vastaanottaja tietää tarkkaan milloin lähetys on perillä.

Järjestelmän turvallisuus

Lääkkeiden ja muiden tarkoin varjeltavien materiaalien lähetysolosuhteet on huomioitu järjestelmässämme. Järjestelmä, asema ja kapseli voivat olla lukittavia, jolloin vain tietyt avaimen haltijat saavat lähetyksen järjestelmästä. Avaimiin voidaan liittää erilaisia tunnistusominaisuuksia, jolloin järjestelmän käyttö on vieläkin varmempaa ja luotettavampaa. Järjestelmän seurantaominaisuuksilla tiedetään tarkoin, mitä reittiä kukin kapseli on kulkenut.

Muunneltavuus ja laajennettavuus

Järjestelmässämme on huomioitu sairaaloiden muuttuvat tarpeet ja tilaratkaisut. Se on helposti laajennettavissa ja muokattavissa tarpeidesi mukaan.

Asemamalleistamme löydät monenlaisiin käyttö- ja tilatarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Valikoimamme kattaa ratkaisut pieniin tilavarauksiin mahtuvista Compact asemista laboratorioiden vaativiin monivastaanotto- ja monilähetysasemiin.

Asemamallimme löydät “Putkipostiasemat”-sivulta.