Putkipostijärjestelmillä säästät aikaa ja askeleita

Putkiposti ei eksy ja on nopeammin perillä kuin nopeinkaan lähetti. Putkiposti vapauttaa henkilökuntasi työpanoksen olennaiseen työhön sen sijaan, että työntekijät kuljettavat materiaaleja paikasta toiseen.

Järjestelmämme mukautuu monenlaisiin tarpeisiin sairaaloissa, teollisuudessa, kaupoissa, apteekeissa, varastoissa ja toimistoissa. Voit lähettää putkipostin avulla esimerkiksi näytteitä, verivalmisteita, lääkkeitä, dokumentteja, rahaa ja varaosia.

Käytä henkilökuntasi työpanos olennaiseen!

Laajennettavuus ja muokattavuus

Putkipostijärjestelmä on yksinkertaisimmillaan kahden eri pisteen välinen lähetyslinja. Järjestelmän laajentaminen on helppoa ja suurimmat järjestelmät kattavat useita rakennuksia, linjoja ja asemia. Järjestelmämme on helposti muokattavissa tarpeidesi mukaiseksi.

Hyödyt

Putkipostin avulla voit säästää aikaa, nopeuttaa materiaalikuljetuksia, optimoida laboratorio- ja hoitolaitteiden käyttöä sekä saada kustannussäästöjä.

Järjestelmän seuranta- ja raportointiominaisuuksien avulla voit seurata lähetyksiä reaaliajassa, tiedät tarkoin, missä materiaali liikkuu sekä optimoida laitteiden käyttöä. Seurantajärjestelmän avulla saat tietoa lähetysten määristä ja kohteista. Näiden perusteella saat raportteja, joiden avulla voit tehdä a analyysejä ja suunnitella toimintaa paremmin.

Visuaalisuus
ir_attachment_338

Järjestelmämme on hyvin visuaalinen. Kaikki järjestelmän komponentit voidaan ohjelmoida grafiikkaan ja järjestelmän toimintaa voidaan helposti seurata ja ohjata graafisella PipeView ohjelmistolla. Saat PipeView ohjelmasta kaikki tarvittavat tiedot niin menneistä kuin kuin parhaillaan käynnissä olevista lähetyksistä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Lähetysten seuranta
ir_attachment_216

Putkipostilähetyksiä voidaan seurata helposti myös selainpohjaisella lähetystenseurantaohjelmalla. Se toimii web-selaimessa eikä vaadi erillisten ohjelmistojen asentamista.

Järjestelmämme tukee myös viivakoodien lukemista. Merkitsemällä lähetykset ja niiden sisällöt viivakoodein,  voidaan laboratoriossa jo ennakolta seurata millaisia näytteitä ja lähetyksiä sinne on tulossa. Molemmat ominaisuudet mahdollistavat laboratoriolaitteiden optimaalisen käytön.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Raportit
ir_attachment_302

Kaikkea lähetyshistoriaa voidaan tarkastella niin graafisesti kuin taulukkomuodossa. Voit tarkastella putkipostilähetyksiä päivän, viikon tai kuukauden tarkkuudella.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kiinteistönvalvonta
palokatkot_slide

Putkipostijärjestelmän liittäminen osaksi kiinteistönvalvonta- tai palovalvontajärjestelmää, lisää huomattavasti henkilöstön ja rakennuksessa asioivien turvallisuutta. Koko putkipostijärjestelmä tai osa siitä voidaan sammuttaa automaattisesti palohälytyksen sattuessa, jolloin tuli eikä savu pääse leviämään putkipostijärjestelmän kautta.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Ilmoitukset ja virheviestit
Contact our company with several options like phone, mail and email. Futuristic get in touch concept

Kun lähetys on saapunut vastaanottajalle, voi järjestelmä lähettää ilmoituksen saapumisesta SMS-viestinä, sähköpostina tai puhelimitse. Myös järjestelmän virheviestit voidaan ohjelmoida lähettäväksi esimerkiksi huoltomiehen dekt-puhelimeen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tunnistus ja suojaus
Protection concept: computer keyboard with Closed Padlock icon on enter button, 3d render

Järjestelmän tuvallisuutta voidaan lisätä määrittelemällä käyttäoikukeuksin lähetys- ja vastaanottajaoikeuksia sekä käyttäjäryhmille eri turvallisuustasoja. Järjestelmän historiatietoihin jää tiedot, milloin ja kuka on lähettänyt ja vastaanottanut kapseleita.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna