Anni Jaarinen No Comments

Haemme palveluhenkistä ja aikaansaavaa asentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan asennus- ja huoltotyöhön. Työ sisältää sekä uusien järjestelmien asennusta että olemassa olevien järjestelmien huoltoa. Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tausta, kykyä ja halua laadukkaaseen työnjälkeen ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa.

Sinulla on silmää PVC-putken asennukselle, arkkitehtipohjien lukutaitoa sekä vianetsintätaitoja. Tukenasi on tiivis tiimi, mutta toivomme, että pärjäät myös itsenäisesti. Ajokortti on välttämätön ja oma auto suositeltava.

Sinulla on mahdollisesti jonkin verran työkokemusta. Aikaisempi kokemus mekaanisista asennuksista, työskentelystä rakennustyömailla sekä kiinnostus elektroniikkaan ja heikkovirtatekniikkaan katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomen sisällä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli olet vielä positiivinen, rehti ja omistat hyvät sosiaaliset taidot sekä olet halukas oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa voit kehittyä sekä saada vastuuta omien kykyjesi mukaisesti. Käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu. Jätäthän hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.9.2018 anni.jaarinen@tehotekniikka.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa sähköpostitse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *