Anni Jaarinen No Comments

Haemme motivoitunutta ja aikaansaavaa asentajaa asennus- ja huoltotyöhön. Työ sisältää sekä uusien järjestelmien asennusta että olemassa olevien järjestelmien huoltoa. Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tausta, kykyä ja halua laadukkaaseen työnjälkeen ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa.

Sinulla on silmää PVC-putken asennukselle, arkkitehtipohjien lukutaitoa sekä vianetsintätaitoja. Työtä tehdään yleensä tiiminä, mutta toivomme, että pärjäät alkuperehdytyksen jälkeen myös itsenäisesti. B-ajokortti on välttämätön.

Sinulla on mielellään jonkin verran työkokemusta. Aikaisempi kokemus mekaanisista asennuksista, työskentelystä rakennustyömailla sekä kiinnostus elektroniikkaan ja heikkovirtatekniikkaan katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomen sisällä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli olet vielä positiivinen ja rehti, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa voit kehittyä sekä saada vastuuta omien kykyjesi mukaisesti. Jätäthän hakemuksen, CV:n sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.4.2019 anni.jaarinen(at)tehotekniikka.fi. Tiedusteluihin vastaamme tällä kertaa sähköpostitse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *