TehoT No Comments

Lisää ergonomiaa ja vähemmän käsillä tehtävää työtä.

Automaattiavauskapselia voidaan käyttää järjestelmissä, joissa on automaattiavaus sekä perinteisissä järjestelmissä, joissa käyttäjät avaavat kapselit itse. Automaattiavauskapseli on helppo avata. Kapselin kansi aukeaa sivulle, molempiin suuntiin. Avaaminen on myös vasenkätisille yhtä vaivatonta. Kapseli voidaan varustaa myös transponderilla, joka auttaa kapselin seurannassa ja tunnistamisessa.

Koko

Kapselia on kahta eri pituutta. Pitkä kapseli (sisämitta 121 x 330mm) ja lyhyt malli (sisämitta 121 x 230mm). Kapselin pituus voidaan määritellä myös asiakaskohtaisesti. Saatavilla sinisenä, punaisena, vihreänä ja keltaisena.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *